The Nun - Horror Night

Четврток, 06.09, од 19:00 часот во кино!

HORROR NIGHT - THE NUN

Кога една млада калуѓерка умира во изолиран романски манастир, Ватикан испраќа двајца внатрешни истражители: свештеник трауматизиран од неговото минато и почетничка на прагот на нејзините последни завети. Заедно, тие ја откриваат грешната тајна на монашката заедница. Ризикувајќи ги не само своите животи, туку и нивната вера и нивните души, тие се соочуваат со злобна сила во облик на истата демонска калуѓерка која која веќе ја освои публиката во "The Conjuring 2". Така, манастирот се развива во ужасното бојно поле на живите и проклетите.

Нема програма за архивираниот настан

Калуѓерка

Кога една млада калуѓерка умира во изолиран романски манастир, Ватикан испраќа двајца внатрешни истражители да ја откријат тајната на манастирот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Калуѓерка