Horror Night

Среда, 31.10, од 18:30 часот во кино!

Дали си подготвен за хорор маратон? Собери го друштвото и провери колку си храбар/а.
Селекцијата на филмови за оваа година е: "Ноќ на вештерки" (Halloween), "Калуѓерка" (The Nun), и "Парк на ужасот" (Hell Fest).
Подготвивме и неколку изненадувања заедно со Bobbi Brown, Salvatore Ferragamo и The Cube - Escape Room, кои ќе ги дознаеш на лице место
Се гледаме во кино, во среда на 31.10, во 18:30 часот!

Нема програма за архивираниот настан

Калуѓерка

Кога една млада калуѓерка умира во изолиран романски манастир, Ватикан испраќа двајца внатрешни истражители да ја откријат тајната на манастирот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Калуѓерка

Ноќ на вештерките

Лори Строд доаѓа до нејзината последна конфронтација со Мајкл Маерс, маскирана фигура која ја прогонува откако таа едвај успеа избега од неговиот обид да ја убие на Ноќта на вештерките пред четири децении.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Ноќ на вештерките

Парк на ужасот

Студентката Натали ги посетува нејзиниот најдобар пријател од детството Брук и нејзината цимерка Тејлор.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Парк на ужасот