Comic Night Deadpool 2

четврток, 17. мај, 19:00 часот

Продолжението што сите го очекуваме пристигнува на 17-ти мај во Cineplexx.

COMIC NIGHT - DEADPOOL 2

По преживеаниот фатален напад од говеда, унаказениот шеф на кафитеријата (Вејд Вилсон) се труди да го оствари својот сон и да стане најзгодниот шанкер во Мејбери, а истовремено мора да научи да живее со изгубеното сетило за вкус.

Продолжението што сите го очекуваме пристигнува на 17-ти мај во Cineplexx.

Картите се пуштени во продажба.

Очекувајте повеќе инфо наскоро...

Нема програма за архивираниот настан

Дедпул 2

По преживеаниот фатален напад од говеда, унаказениот шеф на кафитеријата (Вејд Вилсон) се труди да го оствари својот сон и да стане најзгодниот шанкер во Мејбери, а истовремено мора да научи да живее со изгубеното сетило за вкус.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Дедпул 2