Comic Night Black Panther

среда, 14. февруари, 19:00 часот

Марвел го претставува Црниот Пантер (Black Panther) на претпремиерната проекција (14.02) во Cineplexx!

Нема програма за архивираниот настан

COMIC NIGHT - BLACK PANTHER

Јунак. Легенда. Крал. Црниот Пантер.
Неговата одлука ќе одреди што ќе се случи во остатокот од светот. Запознајте го марвеловиот јунак на претпремиерната проекција во Cineplexx.

Comic Night не би бил доволно comic без стрипови, добро изладено Скопско Темно и првиот Машки магазин.
Нека твојот избор за Валентајн или Трифун биде Црниот Пантер (Black Panther). Ваканда Засекогаш!
Те чекаме во Cineplexx на 14.02 | 19.00 часот

Билетите се пуштени во продажба.

Црниот пантер

По смртта на неговиот татко, Т'Чала, кралот на Ваканда, се враќа дома во изолираната и технолошки напредната африканска нација за да го превземе тронот како вистински крал.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Црниот пантер