Comic Night Johnny English 3

четврток, 20. Септември

Џони Инглиш повторно на големото платно во од 20. Септември!

Comic Night - Johnny English 3

Не го пропуштајте второто продолжение на хит комедијата со омилениот лик од детството, Роан Аткинсон.
Следуваат смеење до солзи и по некое изненадување.
Очекувајте повеќе инфо наскоро...

Нема програма за архивираниот настан

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан