Клуб четврток

Ден за поволности за сите корисници на Cineplexx Бонус картичката!!!Секој четврток корисниците на Cineplexx Бонус картичката имаат можност да уживаат во проекциите на филмовите во киното Cineplexx по намалени цени!

ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО КЛУБ ЧЕТВРТОК!

Ден за поволности за сите корисници на Cineplexx Бонус картичката!!!

Секој четврток корисниците на Cineplexx Бонус картичката имаат можност да уживаат во проекциите на филмовите во киното Cineplexx по намалени цени!

2 кино влезници и мени за две лица по цена од 640 денари!
Менито содржи: ХЛ пуканки, 2 х пијалок од 0.5л ( вода или точен сок кока кола / спрајт) и М&M.

Искористете ја Вашата Cineplexx Бонус картичка и заштедете до 14% од износот на редовните цени!

За филмови подолги од 120 и 140 минути, како и за 3Д проекциите се доплаќа според ценовникот на киното.