CINEPLEXX. КИНО ЗА НЕЗАБОРАВНИ МОМЕНТИ.

#CINEPLEXXMOMENTS

Сподели ги со нас твоите незаборавни моменти во Cineplexx.
Најинтересните добиваат подароци!

#CineplexxMoments

CINEPLEXX. КИНО ЗА НЕЗАБОРАВНИ МОМЕНТИ.

Сподели ги со нас твоите незаборавни моменти во Cineplexx.
Најинтересните добиваат подароци!Фотни се во Cineplexx, фати го твојот незаборавен момент (на пр. дружба со пријателите, состанокот со девојката, најдоброто селфи или луд провод на некој од нашите настани).
Објави ја фотката на една од социјалните мрежи (Facebook, Instagram, Twitter). Не заборавај да додадеш #CineplexxMoments, да го направиш постот јавен и да го пингаш Cineplexx.


ПОДАРОЦИ

3 x Патувања во Македонија за двајца
10 x Билети за филм по избор (5 добитници, по 2 карти)

Кампањата трае од 01.11 до 10.12.2017. Најинтересните фотографии кои добиваат подарок ќе бидат објавени на 15.12.2017.