СОБЕРИ 1.500 ПОЕНИ. ДОБИЈ УШТЕ 1.500 ПОЕНИ!

ОД 01. НОЕМВРИ ДО 30. НОЕМВРИ

СОБЕРИ 1.500 ПОЕНИ. ДОБИЈ УШТЕ 1.500 ПОЕНИ!

ОД 01. НОЕМВРИ ДО 30. НОЕМВРИ

Во периодот од 01. до 30. ноември собери вкупно 1.500 поени со твојата CBC картичка, а ние ќе ти подариме уште 1.500 поени!
Поените ќе бидат автоматски доделени во периодот од 01.12 до 04.12 на твојата картичка.