Cineplexx бонус картичка - твој клуб на погодности


1. Еден бонус поен за секој потрoшен денар
2. Попуст на кино билетите
3. Примамливи награди во замена за бодови
4. Онлајн купување билети

Детали


Добијте повеќе од вашите посети на киното! За секоj 1 денар кој ќе гo потрошите на кино-благајната за храна или кога купувате карти, ќе добиете еден бонус поен. Можете да ги замените вашите бонус поени за примамливи награди. Кога ќе надополните 1.000 ден. на Вашата бонус картичка, ќе добиете до 12% попуст на вашите билети за кино!

Со користење на Cineplexx бонус картичка, ги добиваш следниве придобивки:

  • Еден бонус поен за секој 1 денар*
  • Привлечни награди за вашите поени >>>> преглед на награди
  • Подигнување на билетите до 10 минути пред старт на филмот (обично е 30 минути)
  • Проверка на вашите бонус поени онлајн

* Бонус поените можат да бидат земени за максимум 2 билети на ден. При купувањето храна, можете да добиете поени за максимум 2.000 денари на ден.


Верните посетители во киното Cineplexx имаат можност да добијат Black статус, доколку купат 30 кино билети со вашата Cineplexx бонус картичка во текот на една година. И тогаш започнува вистинската забава, со многу повеќе поволности и попусти.

Зачленете се во CBC клубот ОВДЕ или директно на киноблагајните.

Повеќе информации за Cineplexx бонус картичката можете да најдете ОВДЕ .
Правила на користење на Cineplexx Бонус картичката можете да ги превземете ОВДЕ .