Cineplexx Gift картичка

Празничната сезона е пред нас, а вие немате идеја што да им подарите на најблиските?

Не грижете се, Cineplexx ви нуди можност да купите оригинален филмски подарок!
На своите најблиски подари им Cineplexx Gift картичка која ќе ги воодушеви сите филмски љубители.

ЗА СИТЕ КОИ САКААТ ФИЛМ!
ПОДАРИТЕ КИНО, НАЈДОБРИОТ ПОДАРОК ЗА ПРАЗНИЦИТЕ!


Cineplexx Gift картичката побарајте ја на кино благајните, одберете износ со кој сакате да ја наполните картичката (минимално 500 ден.), подарите ја на мама, тато, сестрата, братот или на пријателите. Во период од 2 години тие можат во потполност да го искористат овој износ за купување на билет за филм по избор.

За купување и детални информации, ве молиме обратете се на нашите вработени на кино благајните.
Подарете незаборавно кино искуство овие празници!