Cineplexx бонус картичка - Септемвриска Акција

CBC Акција - Од сега имате причина плус да уживате во најактуелните филмски блокбастери! Со секоја доплата од 1000 денари на Вашата Бонус картичка, добивате еден бесплатен билет на подарок.

Детали


*Акцијата трае од 01 – 30.09.2018
*Бесплатниот билет важи и за и за филмови
*Бесплатниот билет не важи за претпремиери, специјални поекции(опера, балет, концерт)