Зимски детски фестивал

Распустот помини го во кино со омилените анимирани филмови по супер цена од 150 денари

Нема програма за архивираниот настан

Аладин

"Аладин" е возбудлива приказна за шармантното момче Аладин кое поголем дел од животот го поминува на улица, храбрата и одлучна принцеза Јасмин и духот од ламбата кој може да биде главен во одредувањето на нивната судбина.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Аладин

Тајниот живот на милениците 2

На големите плата се враќаат домашните миленици, кои веќе не развеселуваа во "Тајниот живот на милениците" пред две години. Филмот ја продолжува приказната за Макс и неговите пријатели, пратејќи го нивниот таен живот кој го водат откако нивните сопственици ќе заминат на работа или во училиште.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Тајниот живот на милениците 2

Тајниот агент Мјау

Четири луди анти-херои се во бегство. Нивен лидер е невина и наивна домашна мачка која се вика Марни, на која не и е дозволено да ја напушти куќата и за надворешниот свет знае единствено од телевизија.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Тајниот агент Мјау

Тера Вили

По уништувањето на нивниот брод, младиот Вили е одвоен од неговите родители со кои патувал во вселената. Неговата резервна капсула слетува на дива и неистражена планета.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Тера Вили

Загубениот Јети

DreamWorks Animation и Pearl Studio’s ни го претставуваат анимираниот филм ЗАГУБЕНИОТ ЈЕТИ и нѐ водат во епска авантура долга повеќе од 3000 километри, од улиците на еден кинески град до снежните пејзажи на Хималаите, кои со својата убавина го одземаат здивот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Загубениот Јети

Господарка на злото 2

Господарката на злото и нејзината кумашинка Аурора почнуваат да се запрашуваат за комплициранта семејна врска што ги врзува и која ги носи во различни насоки со неочекувани сојузници и виши темни сили.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Господарка на злото 2

Семејството Адамс

Анимирана верзија на серијалот цртани на Чарлс Адамс за едно необично семејство

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Семејството Адамс