Викенд на брзината во Cineplexx

Подготви се за БРЗИ И БЕСНИ 9 и гледај ги претходните делови во Cineplexx по СУПЕР ЦЕНА ОД 120 ДЕНАРИ!

На репертоар ВО ПЕТОК, САБОТА И НЕДЕЛА ќе бидат Брзи и бесни 6, 7, 8 и спин-офот Хобс и Шо!

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни 6

Доминик и Брајан ја собираат нивнатa екипа по налог на Хобс, за да се соочат со група на платени убијци. Лети, девојката на Доминик за која се претпоставуваше дека е загината, наеднаш се појавува и му го одвлекува вниманието на Дом...

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни 6

Брзи и бесни 7

Декард Шо бара одмазда од Доминик Торето и неговата фамилија за смртта на неговиот брат.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни 7

Брзи и бесни 8

Кога една мистериозна жена ќе го заведе Дом во светот на криминалот и тој ќе ги предаде своите најблиски, екипата е ставена на тест каков што не била никогаш до сега.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни 8

Брзи и бесни: Хобс и Шо

Агентот Лук Хобс и отфрлениот Декард Шо формираат неверојатен сојуз кога генетски надградениот негативец ја загрозува иднината на човештвото.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни: Хобс и Шо