Ден на заљубени

Овој ден на заљубените, поминете го на филм во Cineplexx.

Нема програма за архивираниот настан

Додека венчавката не нѐ раздели

Што би направиле да мора да ја организирате венчавката од соништата на младоженецот во кој сте заљубени, а не сте неговата невеста?

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Додека венчавката не нѐ раздели

После сѐ: Судир

Хардин секогаш ќе биде...Хардин. Но дали е навистина истиот во кој Теса се заљуби, или бил странец цело тоа време?

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

После сѐ: Судир

Сеќавања од Италија

Боемски уметник патува од Англија за Италија, како би ја продал куќата која во наследство му ја оставила покојната сопруга. Со него и синот, а патувањето е идеално време да се поправат семејните односи

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Сеќавања од Италија