TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR

Културолошкиот феномен доаѓа на големото кино платно! Внеси се себеси во ова неповторливо искуство и доживеј ја турнејата на Тејлор Свифт која руши рекорди на посетеност. Охрабруваме носење на облека инспирирана од ерите на Тејлор, како и размена на friendship bracelets.

Нема програма за архивираниот настан

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR