Светски ден на децата

На 01ви јуни го прославуваме меѓународниот ден на децата во Cineplexx.


Нема програма за архивираниот настан

Детали

Одбравме 5 супер филмови за сите деца по СПЕЦИЈАЛНА цена од 120 денари за и . Оваа сабота, се гледаме во Cineplexx на филм.
ДА ГО ПРОСЛАВИМЕ СВЕТСКИОТ ДЕН НА ДЕЦАТА ЗАЕДНО!

Филмовите кои се со намалена цена се Wonder Park, Uglydolls, Dumbo, Detective Pikachu и Spiderman:Into the Spiderverse.

UglyDolls: Совршено несовршени

Анимирана авантура во која слободоумните UglyDolls се соочуваат со тоа што значи да се биде различен, да се бориш со желбата да бидеш сакан и на крајот да отриеш дека кој си ти вистински е она што е најважно.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

UglyDolls: Совршено несовршени

Дамбо

Од студиото Дизни и од познатиот визионер Тим Бартон, ни доаѓа целосно нова, играна авантура - Дамбо.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Дамбо

Покемон: Детективот Пикачу

Во светот каде луѓето собираат Покемони за да се борат, едно момче среќава интелигентен Пикачу кој што зборува и кој што се обидува да биде детектив.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Покемон: Детективот Пикачу

Човек-пајак: Нов свет

Станува збор за новиот Spider-Man свет и сосема друга приказна која ќе не натера да се преиспитаме за се што знаеме досега за најпознатиот човек-пајак во светот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Човек-пајак: Нов свет

Чудесен парк

Талентирано осум годишно девојче во својата фантазија дизајнира величествен забавен парк, а потоа открива дека он станал стварност. Но, кога нејзиниот сакан парк ќе се најде во опасност, само она со неколку свои посебни пријатели со помош на нејзината бујна фантазија ќе можат да го спасат.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Чудесен парк