СУПЕР СРЕДА во CINEPLEXX

На 24 август, собери го друштвото, одбери си филм и дојди во киноСите филмови, по супер цена од 150 денари.*
Билетите се веќе пуштени во продажба.

*цената важи за 2Д и 3Д филмови

Нема програма за архивираниот настан

Top Gun: Маверик

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Top Gun: Маверик

Брз како куршум

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брз како куршум

Девојката од мочуриштето

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Девојката од мочуриштето

Жешко столче

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Жешко столче

Лига на Супермиленици

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Лига на Супермиленици

Мињони: Подемот на Гру

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мињони: Подемот на Гру

Најлошата личност на светот

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Најлошата личност на светот

Тор: Љубов и грмотевица

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Тор: Љубов и грмотевица

Фоки специјалци

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Фоки специјалци

Шепи на гневот: Легендата за Хенк

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Шепи на гневот: Легендата за Хенк