Супер понуда

Придружете ни се во месец март на филмски маратон со омилените филмски херои и погледнете ги најдобрите и најгледаните филмови за изминатите неколку години, по супер цена од 120 денари.

Билетите ќе почнат да се продаваат онлајн преку апликацијата на Cineplexx или на благајна од 02.03.

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни 7

Декард Шо бара одмазда од Доминик Торето и неговата фамилија за смртта на неговиот брат.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни 7

Мињони

Мињоните Стјуард, Кевин и Боб се регрутирани од супер-злобничката Скарлет Оверкил и нејзиниот сопруг Херб, кои што коваат заговор за да го освојат светот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мињони

Додека венчавката не нѐ раздели

Што би направиле да мора да ја организирате венчавката од соништата на младоженецот во кој сте заљубени, а не сте неговата невеста?

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Додека венчавката не нѐ раздели

Брзи и бесни 6

Доминик и Брајан ја собираат нивнатa екипа по налог на Хобс, за да се соочат со група на платени убијци. Лети, девојката на Доминик за која се претпоставуваше дека е загината, наеднаш се појавува и му го одвлекува вниманието на Дом...

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни 6