Студентски пакет

Ако си студент и сакаш да гледаш филмови, имаме одлична понуда за тебе!

Секој понеделник, покажи го твојот индекс или студентска легитимација и добиј го СТУДЕНТСКИОТ ПАКЕТ од 300 денари во кој има БИЛЕТ+ПУКАНКИ+ТОЧЕН ПИЈАЛОК.

Детали

Секој понеделник со прикажување на студентска легитимација или индекс, можеш да добиеш посебен Студентски пакет кој содржи билет за 2Д филм, пуканки и точен пијалок по посебна цена од 300 денари.

Пакетот важи за сите 2Д филмови на репертоарот на Cineplexx со времетраење до 120 минути.

За сите филмови кои надминуваат 120 минути, се доплатува надомест според ценовникот на киното.
За сите филмови во 3Д се доплатува надомест според ценовникот на киното.