СРЕЌНА СРЕДА ВО CINEPLEXX: НЕПРОЦЕНЛИВО™

Совршено излегување за двајца со Mastercard.

Cineplexx и Mastercard и оваа година ви овозможуваат незаборавни моменти! Со секој купен билет со бесконтактните картички од портфолиото на Maestro и Mastercard, почнувајќи од 23. Октомври, секоја среда во месеците октомври, ноември и декември добивате еден билет на подарок.

"СРЕЌНА СРЕДА ВО CINEPLEXX: НЕПРОЦЕНЛИВО ™"

Совршено излегување за двајца со Mastercard.Cineplexx и Mastercard и оваа година ви овозможуваат незаборавни моменти! Со секој купен билет со бесконтактните картички од портфолиото на Maestro и Mastercard, почнувајќи од 23. Октомври, секоја среда во месеците октомври, ноември и декември добивате еден билет на подарок.

Оваа промоција ќе биде организирана во два промотивни периоди во 2019 година, од 20 март до 15 јуни и од октомври до декември, секоја среда за времетраење на промотивниот период и тоа:

• март: 20
• април: 3 и 17
• мај: 1 / 15 и 29
• јуни: 12
• октомври: 23, 30
• ноември: 6, 13, 20, 27
• декември: 4, 11, 18,25

Не ги пропуштајте Вашите омилени филмски херои на големото платно во Cineplexx!
Совршено излегување за двајца со Mastercard.

Mastercard и Cineplexx, Совршено излегување за двајца!

Правила и услови на користење на акцијата >>>