СРЕЌНА СРЕДА ВО CINEPLEXX: НЕПРОЦЕНЛИВО.

Доаѓањето во кино, од сега е позабавно.

Секоја среда, купувајте билет со вашата бесконтактна Mastercard™ картичка и ќе добиете уште еден билет на подарок.

Да поминеш незаборавни моменти во друштво со најмилите.
Непроценливо.

Правила и услови на користење на акцијата >>>