Cineplexx слави 11 години!

Не ја пропуштај роденденската прослава на Cineplexx со специјална цена од 120 денари за сите филмови.

Влезниците се веќе во продажба - купи ги онлајн преку новата апликација или во кино на благајна.

Нема програма за архивираниот настан

Те дуа, жими мене

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Те дуа, жими мене

Патролни шепи: Моќен филм

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Патролни шепи: Моќен филм

Убијци на Цветната Месечина

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Убијци на Цветната Месечина

Во рамките на љубовта

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Во рамките на љубовта

3211

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

3211

Фриленс

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Фриленс

Тролови 3

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Тролови 3

Молњи: Пак!

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Молњи: Пак!

Инспектор Сонце и клетвата на Црната вдовица

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Инспектор Сонце и клетвата на Црната вдовица

Марвелите

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Марвелите

Пет ноќи кај Фреди

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Пет ноќи кај Фреди

Чувари на формулата

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Чувари на формулата

Титина

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Титина