Cineplexx слави 10 години!

Не ја пропуштај роденденската прослава на Cineplexx со специјална цена од 150 денари за сите филмови.

Влезниците се веќе во продажба - купи ги онлајн преку новата апликација или во кино на благајна.

Нема програма за архивираниот настан

Мињони: Подемот на Гру

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мињони: Подемот на Гру

Билет за рајот

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Билет за рајот

Насмевка

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Насмевка

Црниот Адам

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Црниот Адам

Кашеј: Крадец на невести

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Кашеј: Крадец на невести

Црниот пантер 2: Ваканда засекогаш

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Црниот пантер 2: Ваканда засекогаш

Софија

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Софија

Кајмак

Две семејства си ја бараат среќата - пристојни на почетокот, среќни на крајот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Кајмак

Мени

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мени

Ламборгини

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Ламборгини

Чуден свет

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Чуден свет