Претпремиера на „Војна на ѕвездите:Подемот на Скајвокер“

Никој не е навистина заминат...Патувањето на Реј продолжува и сагата на Скајвокер завршува во Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер, во кино во декември 2019.

Претпремиерно, само во Cineplexx, на 18.12.2019.

Нема програма за архивираниот настан

Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер

Никој не е навистина заминат...Патувањето на Реј продолжува и сагата на Скајвокер завршува во Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер, во кино во декември 2019.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер