Претпремиера „Џуманџи:Следното ниво“

Претпремиерно, на 2 дена пред цел свет, погледнете го најновото продолжение на Џуманџи:Следното ниво!

Со секоја купена влезница, втората ја добивате на подарок од Mastercard.


Нема програма за архивираниот настан

Биди меѓу првите што ќе го погледнат „Џуманџи:Следното ниво“ во Cineplexx

Во Џуманџи: Следното ниво, бандата е повторно заедно, но играта е сменета. Како што се враќаат повторно во Џуманџи, да спасат еден од нивните, така откриваат дека ништо не е како што очекуваат. Играчите ќе треба да истражуваат непознати делови од претоплите пустини до снежните планини, се со цел да избегаат од најопасната игра на светот.

Џуманџи: Следното ниво

Во Џуманџи: Следното ниво, бандата е повторно заедно, но играта е сменета.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Џуманџи: Следното ниво