Премиера на „Wonder Woman 1984“

Филмот кој сите го чекавме нестрпливо цела година, конечно ја има својата премиера на 24.12 во 20:00 часот!

Билетите се пуштени во продажба!

Нема програма за архивираниот настан

Wonder Woman 1984

Се наоѓаме во 1980-тите од минатиот век, каде новата авантура на Wonder Woman е да се соочи со двата нови непријатели - Макс Лорд и Чита.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Wonder Woman 1984