Премиера на „Врба“

Шестиот филм на Милчо Манчевски


Откако го освои вечниот град Рим, долгоочекуваниот филм на нашиот најнаградуван режисер Милчо Манчевски доаѓа во Cineplexx, премиерно на 01.11.

Нема програма за архивираниот настан

Врба

Шестиот филм на Манчевски „Врба“ ја следи приказната за три македонски жени кои не го менуваат светот или општеството, но нивната борба да станат мајки ги прави хероини во филмот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Врба