Премиера на „Топ Ган Маверик“

Do you feel the need, the need for speed? - Maverick

Нема програма за архивираниот настан

Детали

На премиерата на #TopGunMaverick на 25.мај, со нашите партнери подготвивме одлична забава и уште подобри награди:

1 тандем скок со падобран „Аеро Клуб Скопје“

3 летови со едрилица од „Аеро Клуб Скопје“

3 панорами со авион од „Аеро Клуб Скопје“

Ваучери од Божиновски часовници

Ваучери од Fashion Group Macedonia

Коктели од Monin и FinlandiaНе заборавајте да погледнете под вашето седиште, можеби ќе бидете добитник на една од овие награди

Top Gun: Маверик

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Top Gun: Маверик