Премиера на „Том и Џери“

Том и Џери се едни од најомилените цртани ликови, а наскоро ќе дознаеме како се запознале и како настанало нивното ривалство во новиот филм „Том и Џери“

Нема програма за архивираниот настан

Детали

На 20.02 и 21.02 (сабота и недела) можеш да бидеш среќниот добитник на некое од изненадувањата, не заборавај да погледнеш под твоето седиште.


Подароците вклучуваат 4 детски Swatch часовници и уште 50 други изненадувања, а истата количина се повторува и во сабота и во недела.


Сè што треба да направиш е да го гледаш „Том и Џери“ во некој од следните термини на 20.02 (сабота) и 21.02 (недела):

⏰ 12:20


⏰ 13:20


⏰ 14:20


⏰ 15:20

Том и Џери

Том и Џери се едни од најомилените цртани ликови, а наскоро ќе дознаеме како се запознале и како настанало нивното ривалство во новиот филм „Том и Џери“.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Том и Џери