Премиера на „Душа“

Од режисерот Пит Доктер(Up, Inside Out) и магичните Дизни и Пиксар, ни доаѓа Душа, совршен филм за деца и возрасни.

Во Cineplexx од 31.12.2020

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Во средина на оваа приказна се наоѓа Џо, наставник по музичко во едно основно училиште кој сонува да стане џез музичар. Непосредно пред големиот настап кој ќе му овозможи почеток на кариерата која тој силно ја посакува, Џо доживува несреќа во која душата му се одвојува од телото. Душата на Џо посакува да се врати назад во своето тело, а во таа авантура ќе му помогне таинствениот лик кој се вика 22.

Душа

Дали некогаш сте се запрашале каде настануваат вашите емоции, соништа, интереси? Што е тоа што ве прави она што сте?

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Душа