Премиера на "Облакодер"

Четврток, 12. Јули, 19:30 часот

Овој четврток, премиерата на најновиот блокбастер на Двејн Џонсон ве очекува во Cineplexx.
Двејн Џонсон е во улога на бивш водич на тим на ФБИ за спасување заложници и е воен ветеран.
Акција, адреналин и одличната глума на Двејн ве очекуваат во кино.


Се гледаме, во четврток во 19:30 часот.

Нема програма за архивираниот настан

Облакодер

Светската икона Двејн Џонсон ја предводи актерската екипа на Облакодер на Леџендари како бивш водач на тим на ФБИ за спасување заложници и воен ветеран на САД Вил Соер.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Облакодер