Премиера на филмот „Мраз“

10. мај, 20:00 часот


Современа Русија. Надја се откажа од сонот да стане шампион во уметничко лизгање откога ќе се повреди. Но, тогаш таа се сретнува со Саша, хокеј играч, кој одлучува да ја научи да верува во себе и во нејзиниот сон повторно

Нема програма за архивираниот настан

Премиера на филмот „Мраз“

Дојдете на премиерата на филмот Мраз на 10ти Мај во киното Cineplexx

Уште од рано детство, Надја верувала во чуда. Таа замислувала како излегува на мраз со овации од публика и го изедува својот најдобар танц. Убедена во себе, таа постанува позната лизгачка на мраз. На чекор од својот најголем успех во кариерата, Надја доживува сериозна повреда и завршува во инвалидска количка. Таа се враќа во својот роден град каде повторно ги пронаоѓа своите сонови благодарејќи на силниот Сибир но и неочекуваната љубав кон хокеарот Саша.

Мраз

Современа Русија. Надја се откажа од сонот да стане шампион во уметничко лизгање откога ќе се повреди. Но, тогаш таа се сретнува со Саша, хокеј играч, кој одлучува да ја научи да верува во себе и во нејзиниот сон повторно.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мраз