Премиера на „Луѓе во црно: Интернационала“

12. Јуни, 19:00 часот

Нема програма за архивираниот настан

Премиера на „Луѓе во црно: Интернационала“

Оваа среда, 12.06, ве покануваме на премиерата на римејкот на култниот филм Луѓе во црно:Интернационала.
Ви подготвивме многу изненадувања, награди, пијалоци за добредојде за сите, како и можноста на еден ден да бидеш таен агент.

Не заборавајте да ја приложите башата бесконтактна Mastercard картичка и да добиете еден билет на подарок.

Билетите се веќе пуштени во продажба, се гледаме.

Луѓе во црно: Интернационала

"Луѓе во црно" отсекогаш ја штителе Земјата од ѓубрето на универзумот со свои агенти во секој поголем град во светот. Во оваа нова авантура тие се соочуваат со најголемата закана до сега: крт во нивната организација.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Луѓе во црно: Интернационала