Премиера на филмот „Господарка на злото 2“

17. Октомври, 18:00 часот

Нема програма за архивираниот настан

Премиера на филмот „„Господарка на злото 2“

Овој четврток, Господарката на злото повторно ќе завладее со Cineplexx.
Освен одличниот филм, ви подготвивме:
- дегустација на чај и чајни колачи од Vitaminka
- подароци од La Dama
- подароци од филмот за најсреќните

Се гледаме во четврток на премиера на Господарката на злото 2!

Господарка на злото 2

Господарката на злото и нејзината кумашинка Аурора почнуваат да се запрашуваат за комплициранта семејна врска што ги врзува и која ги носи во различни насоки со неочекувани сојузници и виши темни сили.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Господарка на злото 2