Премиера на филмот „Лига на правдата“

четврток, 16. ноември, 19:00 часот

Сите љубители на DC универзумот можат да го погледнат неверојатниот тим на суперхерои премиерно во филмот „Лига на правдата“ во Cineplexx на 16. ноември од 20:00 часот.

Картите се пуштени во продажба!

Нема програма за архивираниот настан

Премиера на филмот „Лига на правдата“

Инспириран од неговата вратена вера во човештвото и несебичниот чин на Супермен, Брус Вејн одлучува да ѝ помогне на новиот сојузник, Дајана Принс, да се соочи со уште поголем непријател. Тие заедно работат брзо во пронаоѓање и регрутирање тим од металуѓе кои би се спротиставиле на новата закана. Но, и покрај создавањето на лигата херои - Бетмен, Вондер Вуман, Аквамен, Сајборг и Флеш, можеби е веќе доцна да се спаси планетата Земја од напад со катастрофални пропорции.

Лига на правдата

Инспириран од неговата вратена вера во човештвото и несебичниот чин на Супермен, Брус Вејн одлучува да ѝ помогне на новиот сојузник, Дајана Принс, да се соочи со уште поголем непријател.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Лига на правдата