Премиера на филмот „Џокер“

03. Октомври, 19:00 часот

Нема програма за архивираниот настан

Премиера на филмот „Џокер“

Овој четврток, од студиото на Warner ни доаѓа приказната за најпознатиот негативец од Готам Сити - Џокер.
Уживајте во филмот со новото Скопско, дегустација на чипсови од Витаминка и добијте можност да освоите еден од 4-те часовниците кои Cineplexx и Божиновски часовници и накит ги обезбедуваат. Академијата за анимација ќе ни презентира како ликот на Џокер изгледа во 3Д, а најсреќните ќе си добијат привезок со ликот на Џокер.

Се гледаме во четврток, во 19:00 часот во кино.

Џокер

Од студиото на Warner ни доаѓа приказната за најпознатиот негативец од Готам Сити - Џокер.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Џокер