Премиера на „Ефектот на среќа“

Што е потребно за среќа? Дали е заразна и може да се пренесува од човек на човек - онака како и тагата?

Новиот македонски филм „Ефектот на среќа“, од Борјан Зафировски, го истражува одговорот на овие прашања.
Филмот кој веќе се закити со неколку награди на европските фестивали, македонската публика ќе може да го погледне во кино од 11.03.

Нема програма за архивираниот настан

Ефектот на среќа

Ефектот на среќа” е урбана драма за универзалната потрага по среќата.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Ефектот на среќа