„Снежното Кралство 2“ во Cineplexx

Снежното кралство 2 е конечно во Cineplexx!

Дојдете да се забавуваме со Ана, Елса и Олаф. Да пееме, играме и да се наградуваме!

На 21 и 22 ноември, од 18:00-20:00, а на 23 и 24 ноември од 11:00-15:00 часот!

Се гледаме на најмагичниот филм за оваа година!


Билетите се пуштени во продажба!

Нема програма за архивираниот настан

Снежното кралство 2

Ана, Елса, Кристоф и Олаф одат далеку во шумата за да ја дознаат вистината за античката мистерија на нивното царство.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Снежното кралство 2