Премиера на филмот „Брзи и бесни: Хобс и Шо“

01. Август, 19:00 часот

Нема програма за архивираниот настан

Премиера на филмот „Брзи и бесни: Хобс и Шо“

Од универзумот на Брзи и бесни ни доаѓа првиот соло филм за Хобс и Шо, смртни непријатели кои во овој филм здружуваат сили против кибергенетичкиот надграден Брикстон кој има можност да го уништи човечкиот род ако не го запрат.

Вечерта е во знакот на адреналинот и брзите автомобили а ви подготвивме и енергетски коктели и награди за најсреќните.

Премиерата е закажана со почеток во 19:00 часот.

Брзи и бесни: Хобс и Шо

Агентот Лук Хобс и отфрлениот Декард Шо формираат неверојатен сојуз кога генетски надградениот негативец ја загрозува иднината на човештвото.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни: Хобс и Шо