Премиера на „Брзи и бесни 9“


16. јуни е ден на БРЗИ И БЕСНИ 9 во Cineplexx!
Погледни некоја од 21-та премиерна проекција на најочекуваниот филм за ова лето!

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Освен одличен адреналински филм, спремивме и спектакуларно шоу пред почетокот на филмот.

16. јуни е ден на БРЗИ И БЕСНИ 9 во Cineplexx!
Погледни некоја од 21-тa премиернa проекциja на најочекуваниот филм за ова лето!


Пред платото на Сити Мол, со почеток од 18:00 часот во среда ве очекува:

- пијалоци за сите од MONIN

- диџеј

Изложба на :

- спортски автомобили

- ретки автомобили

- спортски мотори

А на сите проекции на филмот Брзи и бесни 9, нашите партнери подготвија:

10х ваучери во вредност од 2000 денари од Risport

6x ваучери во вредност од 1000 денари од Skopje City Mall

10x ваучери во вредност од 1000 денари од Timberland Macedonia

3x ваучери во вредност од 1500 денари од Timberland Macedonia

2x ваучери во вредност од 2000 денари од Timberland Macedonia

15х производи за вашиот автомобил од Top Trade Doo

3x часовници од Bozinovski watches & jewelry

Брзи и бесни 9

Вин Дизел повторно ја репризира улогата на Доминик Торето во деветтиот дел на една од најуспешните филмски саги - Брзи и Бесни.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни 9