Премиера на филмот „Бамблби“

20. Декември, 19:00 часот

Нема програма за архивираниот настан

Премиера на филмот „Бамблби“

Како почнаа Трансформерите, ќе дознаете во овој одличен филм за најзабавниот трансформер од сите нив – Бамблби.
Освен одличен филм, за најсреќните подготвивме 1х Часовник Tissot и 2х Ваучери од Академска Книга со вредност од 1200 денари.

Билетите се веќе пуштени во продажба, се гледаме.

Бамблби

Дејствието на филмот се одвива во 1987 година кога Бамблби наоѓа засолниште на отпадот во мал калифорниски крајбрежен град.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Бамблби