Премиера на „Бетмен“

Одмаздата е сѐ поблиску!


Нема програма за архивираниот настан

Детали

Премиерата на Бетмен е закажана за 03. март

Во соработка со нашите супер партнери обезбедивме одлични подароци, кои како и секогаш, најсреќните од вас може да ги најдат под седиштата.

o Ваучери за подароци од MY:TIME
o Batman коктел и шотови, подготвени од MONIN и JEGERMEISTER за сите посетители
o 3Д фигури и подароци од M3DS ACADEMY во сала и во фоаје
o Брендирани Бетмен подароци од Polleo Sport

Подароците ќе бидат на проекциите од 19:00 до 22:30 часот, настанот почнува во 18:30 часот.

Бетмен

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Бетмен