Премиера на „Црната вдовица“

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Црната Вдовица

Скарлет Јохансон ја повторува својата улога како Наташа Романоф (Црната вдовица) во првиот филм од Phase Four во светот на Марвел.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Црната Вдовица