Премиера на „Не е време за умирање“

Секоја мисија, секое жртвување го доведе до тука. Не сте подготвени за тоа што следува...007 во Cineplexx од 06. Октомври

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Не е време за умирање

Бонд повеќе не е во активна служба и го ужива слободниот и мирен живот на Јамајка. Неговиот мир е краткотраен кога неговиот стар пријател Феликс Лајтер од ЦИА се појавува и го моли за помош. Мисијата да се спаси киднапиран научник излегува далеку поопасна од очекуваното, водејќи го Бонд на патеката на мистериозен негативец кој е вооружен со нова опасна технологија.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Не е време за умирање