Нова CINEPLEXX апликација

Нема повеќе "I'll be back!"

Ве послушавме и признаваме дека нашата претходна апликација не беше баш најбрза. Работевме на подобра апликација и со гордост ви ја претставуваме нашата нова Cineplexx апликација!

Што е ново?
Работи одлично!
Кои карактеристики може да ги очекувате?
- Купување и резервирање билети: Едноставно купете ги билетите преку апликацијата и одете директно во сала. Нема повеќе чекање во ред!
- Филмскиот репертоар и детали - целиот репертоар и детали за актуелните филмови.
- Добивајте известување за сите кул настани и случувања.
- Споделете ја вашата кино активност со друштвото!
- Надополнете ја Вашата Бонус картичка преку апликацијата и купувајте билети со попуст со само неколку клика.
Апликацијата е достапна на:
App Store
Play Store
Huawei App Gallery
Остана само уште да уживате во филмот!

Се гледаме во Cineplexx!