вторник кино ден

Ден резервиран за филмови по намалени цени!

Посетителите на киното можат секој вторник да купат билети за своите омилени филмови за многу популарна цена и да уживаат во филмската забава!

180,00 ден за 2D проекции
250,00 ден за 3D проекции

Секој вторник во Cineplexx е КИНО ДЕН

Ден резервиран за филмови по намалени цени!

Посетителите на киното можат секој вторник да купат билети за своите омилени филмови за многу популарна цена и да уживаат во филмската забава!

Цените* на билетите се:

180 ден за 2D проекции

250 ден за 3D проекции


Искористете ги предностите и уживајте во вторник!


*За филмови кои што надминуваат 120 минути и претпремиерите ќе бидат наплатени дополнително според ценовникот на киното.