Ladies Night за „Изгубениот град“

Девојки, подготвени за следниот наш #LadiesNight?

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Monin_mk и Finlandia ќе ги подготват најдобрите коктели, а во сала, ве очекуваат подароци од нашите супер партнери:
Подарок ваучери од Springfield.mk
Подарок ваучери од Superdry
Подарок часовници од Bozinovski_official
Подароци од Fabuspot_makedonija
Подароци од Bobbibrown

Изгубениот град

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Изгубениот град