Ladies Night за „Како шефица“

Вечер посветена на сите дами!


Како и секогаш, подготвивме одлична забава, пијалоци, подароци и многу изненадувања.


Нема програма за архивираниот настан

Ladies Night 20.02.2020 - Like a boss


Билетите резервирани, другарките договорени...спремни за одлична женска вечер!

Ние ви подготвивме:

- 15 награди од Farmasi

- 10 награди од Orsay

- 10 награди од Studio 118

- 5 награди од body scrub Crush

- 5 награди маникир од Nail Gym

- 4 чоколадни масажи од Hotel Russia

- 3 тандем масажи од Hotel Russia

- 2 часовника од Божиновски часовници и накит


Спремивме коктел кој е омилен на Ladies Night, Photobooth за најлудите слики и dj за размрдување на атмосферата.


Се гледаме во четврток, од 19:00 часот во Cineplexx.


Како шефица

Најдобрите другарки, Миа и Мел, го живеат својот најдобар живот - претседателки се на својата компанија за козметички производи кои сами ја изградиле. Но, финансиски не можат да се снајдат баш, па мораат да ја прифатат понудата од Клер Луна, могул во светот на козметиката. Понудата која тешко можат да ја одбијат ќе ја тестира издржливоста на пријателството на Миа и Мел.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Како шефица