Ladies Night за „I Wanna Dance with Somebody“

Дали ви се танцува?

Нема програма за архивираниот настан

ДЕТАЛИ

.
На 22 декември, го имаме последниот #LadiesNight за оваа година.
.
Коктели, @360event_video за супер видеа, подароци од @mac.skopje и @bozinovski_official се само дел од активностите за премиерата на #IWannaDanceWithSomebodyMovie
.
Билетите се веќе во продажба преку мобилната апликација или на благајните во кино.

Сакам да танцувам со некого

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Сакам да танцувам со некого