Ladies Night за „Magic Mike's Last Dance“ и „Titanic“

Овој #LadiesNight се враќаме во минатото и ја славиме 25 годишнината на Титаник - еден од најљубовните филмови на сите времиња.
Погледнете го и последниот танц на Мајк и почувствувајте ја магијата во неговите движења.

Нема програма за архивираниот настан

ДЕТАЛИ

На овој #LadiesNight една од вас ќе има среќа да добие 7-дневно патување за 2ца во Калитеа на 20 мај благодарение на нашиот партнер ЈК Травел.
Не заборавајте да погледнете под вашето седиште, за најсреќните од вас имаме:
- 10 ваучери со вредност од 1000 денари од Студио 118
- 3 ваучери во вреднос од 3000 денари од Божиновски накит и часовници
- 4 привезока од ТРОИКА
- 1 Swatch часовник

Магичниот Мајк: Последен танц

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Магичниот Мајк: Последен танц

Титаник(реиздание)

По повод 25-годишнината од премиерата на филмот, Титаник се враќа повторно на кино платната од 9 февруари - во ремастерирана верзија.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Титаник(реиздание)